Op zoek naar een mooie en unieke bank? Kies voor Baenks banken

Mooie meubels kunnen je woonkamer maken of breken. Denk dan bijvoorbeeld aan een mooie buffetkast, vitrinekast, het tv meubel en natuurlijk het bankstel. Een zithoek is een plek waar we veel tijd doorbrengen en het is dan ook niet meer dan logisch dat de zithoek ten eerste stijlvol is en ten tweede veel zitcomfort biedt. Ben je op zoek naar een mooie en unieke bank? Neem dan eens een kijkje bij de Baenks banken. Het merk maakt namelijk kwalitatief hoogwaardige zitmeubels in verschillende vormen en maten. In onze blog vertellen we meer over het merk en hun producten.

Baenks banken hebben een unieke vormgeving en bieden optimaal zitcomfort

Wanneer je Baenks banken bekijkt zul je zien dat ze een unieke vormgeving hebben. Die ook nog eens optimaal zitcomfort garanderen. Dat is iets waar het merk zich in specialiseert. Ze bestaan sinds 2016 en is opgericht door een groot aantal ondernemers die al jaren werkzaam zijn in de meubelbranche. Met oog om kwalitatief hoogwaardige meubels met een unieke stijl te maken en te verkopen. Baenks is dan ook een merk geworden dat weinig raakvlakken heeft met de meubels die je bij vrijwel iedere speciaalzaak of webshop vindt.

Baenks banken zijn eyecatchers

Het merk Baenks maakt meer dan alleen bankstellen, fauteuils en ander zitmeubilair ondanks dat hier wel  de focus op ligt. Het doel is om kwalitatief hoogwaardige banken, stoelen en fauteuils te maken. Die een bijzondere uitstraling hebben. Het is dan ook een feit dat bijvoorbeeld Baenks banken echte eyecatchers zijn. Waarmee je een complete nieuwe look in je kamer kunt creëren. Ze worden van duurzame materialen gemaakt en zeer deskundig afgewerkt, zodat je ook een uniek bankstel in je woonkamer hebt staan.

Kwalitatief hoogwaardige en duurzame materialen

Baenks banken worden niet alleen van verschillende materialen gemaakt, maar ook van mooie en vooral duurzame materialen. Zoals aluminium, metaal, leder en stof. Houtsoorten, zoals beuken, eiken en noten worden door het merk ook vaak gebruikt om hun meubels te vervaardigen. Door deze mooie materialen kunnen ze ook verschillende, unieke en eigentijdse ontwerpen realiseren terwijl het ook meer dan eens voorkomt dat een selectie van deze materialen wordt gecombineerd.

De Ruijtermeubel | De woonwinkel op woonboulevard Cruquius

Baenks banken in verschillende vormen en kleuren

In je zoektocht naar Baenks banken kom je niet alleen tot de ontdekking dat je een enorme keuze hebt uit verschillende vormen, maar ook uit verschillende kleuren en stijlen. Zo is er altijd wel een bank te vinden die uitstekend bij de stijl van je interieur past. Of je nu een moderne, landelijke, Scandinavische of klassieke inrichting hebt. En uiteraard ook in het model en de kleur die naar je smaak is.

Baenks doet veel meer

We hebben het al beschreven, maar het merk Baenks maakt meer dan alleen kwalitatief hoogwaardig zitmeubilair. Ondanks dat hier wel de focus op ligt. Ze maken bijvoorbeeld ook eetkamertafels, bijzettafels en kasten. Die uiteraard in dezelfde stijlen en kleuren verkrijgbaar zijn als de Baenks banken. Zo kun je een prachtige inrichting samenstellen van de meubels die door hun zijn gemaakt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *